Copia de Campamentde teatre.png

CAMPAMENT DE TEATRE

Un estiu diferent !

 

-     -     -

Des de fa més de deu anys, durant els estius mallorquins, organitzam el Campament de teatre Teatrèmol. Joves d’entre 6 a 18 anys que durant una setmana es fiquen de ple dins un món creat perquè aprenguin l'essència del teatre amb activitats com clown, teatre negre, improvisació, etc. Set dies “aïllats tecnològicament” per retornar a la imaginació pura i dura creant una experiència final d’allò més enriquidora.   
Els campaments de Teatrèmol són l’aposta definitiva per un entreteniment educatiu que marca els joves de forma molt positiva. A més, possibilita que tots els joves que participen en les classes del mateix teatre o d'altres que és la primera vegada que contacten amb Teatrèmol es puguin reunir i experimentar amb el teatre alhora que fan noves amistats. Com a cloenda del campament cream un espectacle final amb els nins del què venen a gaudir tots els pares.

IMG_3253_edited_edited.jpg
 
 
CAMPAMENT DE TEATRE 2022.jpg

Campament 2022

Una semana plena d'activitats de Teatre i d'esbarjo. Si tens entre 6 i 18 anys i tens ganes de connèixer gent nova i gaudir fent teatre aquest és el teu campament !

Dates: Del 27/06 al 2/07 

Lloc: Ca'n Fret

INSTRUCCIONS PER APUNTAR-TE:

1. EMPLENA EL DOCUMENT D'INSCRIPCIÓ

2. ENVIA'L PER CORREU A TEATREMOL@GMAIL.COM

 

3. PREPARA'T PER GAUDIR D'UNA SETMANA DE TEATRE!! 

DESCOMPTE PER GERMANS! 

El preu per dos germans es queda en 450 euros. 

Vols rebre més informació?

Contacte

Gracis pel teu missatge!