top of page
CARTELL.jpeg

LA MARCA DE CAÍN

Guanyadora dels premis millor direcció i millor actriu.

La Marca de Caín és una obra realista amb caires dramàtics escrita i dirigida per Alex Tejedor i interpretada per Laura Andújar, Marina Font, Joan Forteza i Guiem Juaneda. Produïda per Teatrèmol SL qui té la sort de comptar amb la feina de Jordi Fuster com escenògraf.

SINOPSI

Samu i Guida, dos joves enamorats, han començat una vida junts vivint a un pis. Tenen salut, feines estables i expectatives de matrimoni i fills. És curiós com tot allò que costa tant d’esforç i anys en construir és molt fàcil d’esfondrar amb una notícia. I és que de vegades, el viatge cap a la felicitat té returades que ens deixen una marca.

ADULTS: Productos

MICROCITES

Mentre els clients sopen a un bar, nosaltres representem tres peces breus de 15 minuts. La fórmula és molt sencilla i entretenguda. Funciona amb taquilla inversa, de manera que el bar no fa cap despesa adicional i el públic és qui tria el valor que li dóna a l'espectacle deixant el que consideri dins unes capses que estan a les taules.

Captura de pantalla 2020-02-19 a las 19.

DE QUÈ VAN LES MICROCITES?

Tot tipus de trobades entre persones que, en un primer moment, pareix que van al bar per tenir una cita. Però... sirà tot el que pareix? 

 

- MICROCITES VOL. 1
- MICROCITES EQUÍVOCS

- MICROCITES DE NADAL

- MICROCITES DE SAN VALENTÍN

ADULTS: Productos
bottom of page