top of page

CONTA CONTES

De fa més de 10 anys Teatrèmol es dedica al món infantil amb els conta contes creats per la mateixa companyia. Especialitzats en el teatre negre han donat vida a molts de personatges que fan viatjar la imaginació dels més petits. Si vols contractar un espectacle ideal per infantns aquí et mostrem els què us oferim:

Captura de pantalla 2021-02-16 a las 17.

Els pallassos de SANT JORDI

La història de Sant Jordi és prou coneguda per tots nosaltres. Però no tothom la sap. Perquè en Palico i en Pulico, els nostres dos pallassos, no la saben. És més, en Pulico no sap ni què és un llibre.
Per això, en Palico, amb l’ajuda de tots els nins, li ensenyaran què és i la importància de llegir de forma molt divertida. I finalment, entre tots, explicarem la història de Sant Jordi.

Captura de pantalla 2021-02-16 a las 17.

PESCATS

A “Pescats!”, un peixet és capturat per un home i els seus amics faran tot el possible per rescatar-lo.
Però sabem realment què passa dins el fons de la mar? Estam segurs que coneixem de què s'alimenten els seus habitants? I si resulta que ells

també pesquen? I, a més, resulta que ens pesquen a nosaltres, a les espècies terrestres?
Doncs aquí trobareu les respostes a totes aquestes i a altres qüestions sobre el fons de la mar. Perquè el nostre protagonista és pescat pels animals de la mar i tenen una sèrie d'aventures que ens descobriran fabuloses històries mentre intenta escapar.

IMG_1125.JPG

La màgia de la ciència

Sabem realment què passa dins el fons de la mar? Estam segurs que coneixem de què s'alimenten els seus habitants? I si resulta que ells també pesquen? I, a més, resulta que ens pesquen a nosaltres, a les espècies terrestres? Doncs aquí trobareu les respostes a totes aquestes i a altres qüestions sobre el fons de la mar. Perquè el nostre protagonista és pescat pels animals de la mar i tenen una sèrie d'aventures que ens descobriran fabuloses històries mentre intenten escapar.

IMG_0948.JPG

SANT ANTONI

El padrí de’n Toni es queda astorat quan el seu net li diu que el seu nom és avorrit. És per això que decideix contar-li la història de Sant Antoni i el dimoni, recreant-la entre els dos amb molta diversió, però també amb més d’un esglai que ens dóna el dimoni, i al final és en Toni qui es queda astorat.

IMG_0988.JPG

CARNESTOLTES ens visita

Vet aquí una vegada, fa molts d’anys hi havia dos mons: el món de la terra, on vivien totes les persones, i el món de la fantasia, on vivia el Rei Carnestoltes. Aquest sempre feia el que volia i tot era possible, però estava sol i va decidir anar a visitar els homes i dones per jugar amb ells. Però el que no sabia era que aquests estaven molt ocupats per jugar amb ell

IMG_0880.JPG

HALLOWEEN

El vespre de Halloween, na Maria es disfressa per anar a demanar caramels. A la mare no li sembla massa bé, perquè és una festa que mai no ha celebrat, però finalment accedeix que vagi a demanar caramels als seus veïns. Però pocs caramels i molta por s’anirà trobant na Maria, ja que els seus veïns són bruixes, vampirs, monstres... Vos atreviu a veure aquest conte???

INFANTIL: Productos
bottom of page